Garantie

Wij bieden garantie op zowel onze dienstverlening als op onze producten. Mocht er binnen de garantieperiode iets optreden kunt u ons altijd per email of telefonisch bereiken. In overleg met u plannen we een afspraak in om uw installatie te bekijken en het probleem te constateren.

Als wij het probleem ter plekke kunnen verhelpen zullen we dit doen. Als dit niet het geval is, zullen we het product voor u bestellen. Zodra deze vervolgens bij ons binnen is gekomen zullen we wederom contact met u opnemen om de nieuwe producten te plaatsen.

Garantietermijn producten

Op de omvormer ontvangt u 10 jaar garantie. Op de zonnepanelen bieden wij 15 jaar productgarantie. Voor een meerprijs kunnen wij de garantie op zonnepanelen verlengen tot 25 jaar. Voor de opbrengst van uw zonnepanelen hanteren wij 25 jaar vermogensgarantie.

Wij nemen contact op met de leverancier indien een zonnepaneel of de omvormer binnen de garantietermijn niet meer naar behoren functioneert.

Garantietermijn installatie

U ontvangt van ons 5 jaar garantie op de installatie. Als de installatie binnen deze termijn niet naar behoren functioneert zullen wij dit kosteloos voor u oplossen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze garantie? Neem dan contact met ons op.