Onze werkwijze, stap voor stap

Heeft u interesse in zonne-energie? Heeft u nog vragen over hoe het traject voor de installatie van zonnepanelen in werking treedt? Hieronder beschrijven wij stapsgewijs onze werkwijze.

Stap 1 vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in de installatie van zonnepanelen op uw huis met een plat dak? Dan is het eerste wat u kunt doen een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij bieden drie soorten pakketten waarbij we alles van A tot Z voor u verzorgen.

Stap 2 Vrijblijvende bezichtiging

Na het aanvragen van de offerte nemen we contact met u op voor de vrijblijvende bezichtiging van dak en woning. Hier kijken we o.a. naar hoe we de bekabeling kunnen wegwerken en wat de situatie van uw meterkast is.

Een goede opname van uw dak maken wij met onze Solar Drone. Middels het maken van luchtfoto’s met de drone kunnen wij een goed beeld krijgen van de situatie van uw dak. Deze foto’s ontvangt u tevens bij bevestiging van opdracht. Indien er geen opdrachtbevestiging volgt zullen wij de foto’s direct en definitief verwijderen.

Stap 3 Akkoord en datum plannen

U bent akkoord met de offerte? Geweldig! Na de aanbetaling die vermeld wordt op de offerte worden de materialen gereserveerd voor u gereserveerd.

Daarnaast plannen wij samen een datum waarop we de werkzaamheden bij u gaan uitvoeren.

Stap 4 Voorbereidingen

Als wij eenmaal aan de werkzaamheden beginnen nemen we eerst maatregelen ter voorbereiding. Denk hierbij aan het veiligstellen van de omgeving en het bouwen van de steigers en/of de lift voor het vervoeren van materialen. Dit kan op dezelfde dag, of de dag voor de installatie plaatsvinden.

Stap 5 Uitvoeren van de werkzaamheden

Zodra we klaar zijn met de voorbereidingen starten we met de installatie van de zonnepanelen en al het benodigde materiaal. Tussendoor en aan het einde zullen wij een aantal tests uitvoeren om ervoor te zorgen dat de installatie naar behoren werkt.